יום ראשון, 1 במרץ 2015

ברוקולי

ברוקולי
תמיד תפסתי אותו כירק אקזוטי
יקר ומסובך, עם ויטמינים ואנטי-אוקסידנטים
מאוד בריא אבל מחייב
ויקר. דורש התעסקות
ולא ממש טעים
נכון, אפשר לקנות קפוא ולהכין ממנו פשטידה. זה בערך מה שידעתי לעשות איתו למרות שידעתי שיש לו פוטינציאל, לא ממש מימשתי

מצאתי אותו בשוק, 5 שקלים לחבילה של שתי יחידות. חמוד כזה
הרתחתי במים, והוצאתי מהר, כמו בתוכניות הבישול אבל לא ציננתי במי קרח (כמו בתוכניות הבישול) הוספתי מלח וזהו



יצא טעים!

פעם הבאה אשקיע בו יותר :-)
ואולי זה מספיק ככה


...דברים שגיליתי עם השנים...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה